Cv warmtepomp installateur Boxtel

CV ketel installateur Boxtel
December 14, 2017
Professionele cv installateur Boxtel
December 14, 2017
Show all

Cv warmtepomp installateur Boxtel

cv warmtepomp installateur Boxtel, 24/7 bereikbaar!

CV onderhoud: periodiek of eenmalig?
CV onderhoud is iets waar men pas aan denkt als het te laat is, veel mensen bezitten namelijk een Cv-ketel die het altijd doet en waar ze nauwelijks naar omkijken. Jaar na jaar hangt deze op een onzichtbare plek en doet stil zijn werk. Echter, op een ochtend wordt u wakker en blijkt het koud te zijn. Dan is het eigenlijk al te laat want dan zit u in de kou. Om dit te voorkomen kunt u CV-onderhoud aan uw ketel laten plegen door, meestal is dit een keer per jaar. Bel onze cv warmtepomp installateur Boxtel op 0411 – 760013

Een onderhoudscontract, ja of nee?
Vaak is het een goed idee om een onderhoudscontract af te sluiten. De CV monteur neemt dan eens in het jaar contact met u op om even uw ketel langs te lopen. Op deze manier voorkomt u storingen en mocht u toch een storing hebben, dan heeft u meteen een monteur bij de hand die u kent en vertrouwd! Mocht u geen zin hebben in een verplichting dan kunt u ook kiezen voor eenmalig onderhoud, eventueel elk jaar! Dan zit u nergens aan vast maar wordt uw ketel wel goed onderhouden!

CV storing, wat kan ik zelf doen?

Bij een CV storing kunt u voordat u de monteur belt zelf een aantal checks doen. Ten eerste is het altijd een goed idee om even de ketel te resetten. Dit doet u door het resetknopje in te drukken of de stekker er even uit te trekken. Mocht dit niet helpen, dan kunt u even de waterdruk checken. Staat deze lager dan 1 bar, vult u hem dan even bij. Biedt dit allemaal geen soelaas, dan kunt u meteen een professional bellen om u uit de nood te helpen! Bij voorkeur natuurlijk uw eigen vertrouwde.

Bel onze cv warmtepomp installateur Boxtel op 0411 – 760013