Installatiebedrijf Boxtel CV Installateur

CV installateur Boxtel?

Loodgieter Boxtel

Besparen op radiator en cv-ketel met onze cv installateur Boxtel? Bel 0411 – 760013.
Als er in een woning een cv aanwezig is dan heeft u kans om flink op de stookkosten te besparen. Hieronder zijn enkele besparingstips weergegeven waarmee je zonder of met het aanschaffen van een nieuwe cv ketel de stookkosten omlaag kunt brengen.

Radiatoren stralen warmte alle kanten op. Om deze uitstraling niet te verstoren is het belangrijk om geen meubels vlakbij een radiator te plaatsen of er gordijnen voor te hangen. Als dit wel gebeurd wordt het minder warm in de desbetreffende kamer.

Daarbij is het verstandig om op een radiator een goede thermostaatkraan met duurzame afstandvoeler te monteren. Door de thermostaatkraan wordt de temperatuur van de radiator geregeld. Door middel van het bevestigen van deze kranen kunt u op een van de makkelijkste manieren om te besparen.

De centrale verwarming kan per kamer namelijk door een thermostaatkraan op de laagste stand worden gezet als u er bijvoorbeeld niet bent of slaapt. Een andere goede tip is het plaatsen van reflecterende folie achter de radiatoren van je centrale verwarming. Als u deze folie bevestigd verdwijnt de warmte niet in de muur. U heeft creëert dus geen warmte verlies. Meer informatie? Bel 0411 – 760013. voor onze cv installateur Boxtel, Kudelstaart, Rijsenhout, De Kwakel, Oosteinde, Legmeer, Uithoorn en Schiphol oost

Dit zijn slechts enkele tips van onze cv installateur. U kunt nog meer tips leren van onze loodgieter over het besparen op radiator en cv-ketel. Wij kunnen u adviseren over paneelradiatoren, design radiatoren en handdoekradiatoren. De verschillen hebben vooral te maken met de warmtecapaciteit die ze afgeven. Een type 33, heeft 3 platen en 3 convectoren, in tegenstelling tot de type 11. Deze radiatoren hebben slechts een plaat en 1 convector. Dit is de reden dat een bijvoorbeeld een type 33 meer warmte afgifte geeft dan een type 11. Bel 0411 – 760013 voor onze cv installateurBoxtel.