Wat te doen bij een lekkage aan het dak of de dakgoot in Boxtel?

Lekkage in Boxtel opsporen met lekdetectie
November 28, 2017
Loodgieter inschakelen in Boxtel
November 28, 2017
Show all

Wat te doen bij een lekkage aan het dak of de dakgoot in Boxtel?

Wat te doen bij een lekkage aan het dak of de dakgoot?

loodgieter wassenaarLoodgieter Boxtel Voor veel dingen geldt: voorkomen is beter dan genezen. Dat is zeker het geval bij lekkages aan het dak en de dakgoot. Voorkomen kan door het dak en de goten regelmatig schoon te maken, te controleren en goed te onderhouden. Als u toch een lekkage heeft kunt u hiervoor een dakdekker inschakelen, maar er zijn ook dakproblemen die u zelf kan proberen te verhelpen. Dit bespaart u natuurlijk de kosten van het inschakelen van een dakdekker, maar het bespaart u geld op uw verzekeringspremie. Wij geven een aantal tips over het oplossen van schade aan uw dak en dakgoten. Bel ons 0411 – 760013!

De eerste tip is ook meteen de meest belangrijke: wees voorzichtig. In veel gevallen zult u op hoogte werken en daarbij is het heel belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. Zorg bijvoorbeeld voor goed gereedschap en een goede ladder.

Loodgieter Boxtel

Zet een ladder nooit tegen een PVC dakgoot aan. Deze zijn niet sterk genoeg om het gewicht te houden en zijn bovendien vaak erg glad. Zet daarnaast de ladder vast door er een zwaar voorwerp op of voor te leggen. Nog beter is het om met twee personen te werk te gaan, waarbij één persoon de ladder vasthoudt. De loodgieter in Boxtel helpt, bel 0411 – 760013!