Vervanging CV Ketel Boxtel

VERVANGING CV KETEL IN Boxtel NODIG?

Is uw CV ketel aan de nodige onderhoud toe? Als uw CV ketel oud is of al de nodige problemen heeft gehad is het slim om aan vervanging te denken. Een nieuwe CV ketel heeft veel voordelen. Voor vervanging van uw CV ketel in Boxtel kunt u bij ons altijd terecht.

VERNIEUWEN VAN UW CV KETEL

Oude CV ketels staan nou niet bekend om hun zuinigheid. Gelukkig voor u staan nieuwe CV ketels dat wel. Door de nieuwste technieken zijn de CV ketels in de loop der tijd steeds zuiniger geworden en daarmee kunt u uw voordeel doen. Zo kunt u een rendement van tot wel 100% behalen. De gemiddelde nieuwe CV-ketel levert u tot 20% aan besparing op uw huidige stookkosten toe. Zo kunt een deel van uw geïnvesteerde geld weer terugverdienen. Bel 0411 – 760013

MEERDERE SOORTEN CV-KETELS

De drie meest bekende soorten CV-ketels zijn de VR-, de HR en de HRe-ketel. Deze afkortingen staan voor verbeterd rendement, hoog rendement en hoog rendement elektriciteit. Behalve de prijs is het dus een kwestie van verschillend rendement. De VR-ketel iets minder zuinig en heeft ook een iets lagere prijs. De HR-ketel zit daar qua prijs net boven met een beter rendement. Als laatste heeft HRe een soortgelijk rendement als de HR. De HRe is specifiek bedoeld voor grootgebruikers of slecht geïsoleerde panden en heeft een fiks prijskaartje. Deze ketel levert echter ook elektriciteit. U kunt hier ook subsidie voor aanvragen.  Onze geschoolde monteurs geven u graag de nodige uitleg. Vervanging CV Ketel Boxtel, Bel ons 0411 – 760013!